| Autor | Wypowiedź |
|
2011-11-14, 15:09
Pomógł 0 raz(y).
|
Witam,
Jestem początkującym użytkownikiem SW'2011, wersja studencka. Moje pytanie brzmi - czy w programie istnieje możliwość zmiany z języka angielskiego na polski? Zakładam, że nie (nie znalazłem takiej opcji) więc - czy producent udostępnia jakąś łątkę/spolszczenie gdzieś na swoich stronach? (link) Pozdrawiam, KŁ |
|
|
|
|
2011-11-14, 17:35
Pomógł 0 raz(y).
|
Hej
W opcjach systemu odhaczasz: "Użyj menu w języku angielskim" i "Użyj nazw operacji i plików w języku angielskim" Pozdrawiam |
|
|
|
|
Certifikowany Instruktor SolidWorks®
2011-11-14, 18:50
Pomógł 101 raz(y).
|
Trzeba doinstalować język, jeżeli win był ustawiony po EN to SW domyślnie instaluje się po angielsku, ale można zainstalować (modyfikując instalację) inne języki. |
|
|
|
|
2011-11-15, 19:54
Pomógł 0 raz(y).
|
[size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]Brzmi dobrze, ale...jak?[/size]
[size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]1) Szukam u producenta w zakładce [/size]downloads. [size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]2) Chcą żebym wziął udział w "[/size][size= 10.0pt; font-family: 'Verdana','sans-serif'; color: #333333] [/size][size= 10.0pt; font-family: 'Verdana','sans-serif'; color: #0066cc][color=#336699; text-decoration: none; text-underline: none]SolidWorks Subscription Services[/color]"[/size][size= 10.0pt; font-family: 'Verdana','sans-serif'; color: #0066cc] , [/size][size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]niby będę miał dostęp do wsparcia[/size] [size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]3) Rejestruje się i...ciągle wymaga ode mnie rejestracji, do niczego nie mam dostępu.[/size] [size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]Ponadto próbowałem zarejestrować się [/size]tu - bezskutecznie, ponieważ jako użytkownik Student Kita nie mam seriala i nie mogę uzyskać dostępu do wszystkich zasobów /np zakładki downloads/ [size= 10pt; font-family: Verdana, sans-serif]Reasumując - skąd i w jaki sposób?[/size] |
|
|
|